woensdag 13 april 2011

Presentatrice Myrna Goossen in september terug met tweede seizoen KoffieMAX

Presentatrice Myrna Goossen in september terug met tweede seizoen KoffieMAX.
Goed nieuws voor dus voor alle trouwe kijkers van KoffieMAX. Het ochtendprogramma van Omroep Max mag door in het nieuwe tv-seizoen, zo vertelde presentatrice Myrna Goossen in De Pers.
Volgende week al vinden de laatste opnames plaats van KoffieMax voor dit seizoen en dan begint de zomerstop. Als het aan Myrna Goossen lag had het nog wel wat langer door mogen gaan. Ze houdt namelijk wel van de regelmaat van het werkende bestaan. De presentatrice zal zich echter niet vervelen, zo benadrukt ze.
De ochtendshow KoffieMax van Myrna Goossen keert in september weer terug op de buis.
Omroep Max door met Koffiemax in seizoen 2011/12
De zogeheten koffieoorlog is nog lang niet beslecht. KoffieMax gaat namelijk zeker door in het nieuwe tv-seizoen, verklapt Myrna Goossen. Ook het concurrerende Koffietijd van Quinty Trustfull en Loretta Schrijver op RTL 4 gaat na de zomer door, dus het blijft nog even wedijveren om de kijkers in de ochtend. Die strijd om de kijkcijfers valt de laatste weken meestal uit in het voordeel van KoffieMax van Myrna Goossen, behalve dan op vrijdag, wanneer er een herhaling van KoffieMax wordt uitgezonden.
Zelf zegt Myrna Goossen over haar concurrent Koffietijd: “Ik kijk er niet naar, we moeten onze eigen koers varen. De Koffietijd-doelgroep bestaat uit ’de boodschappers’ van 25-40, wij boren nieuwe kijkers aan.”
Myrna Goossen mag dus op zeker in het nieuwe tv-seizoen door met haar ochtendshow KoffieMAX. “Ik heb sowieso een contract tot en met december, en KoffieMAX gaat ook door volgend seizoen vanaf september“, vertelde de populaire presentatrice dinsdag op Radio 538. De kijkcijfers van KoffieMAX stellen Omroep MAX tevreden, aldus Myrna Goossen. “Het gaat goed. Onze doelgroep heeft het programma absoluut gevonden, dus we zijn meer dan tevreden. De doelgroep zijn mensen van 45 jaar en ouder.”
Inhoudelijk gaat er in het nieuwe seizoen niet veel veranderen. “We hebben het eerst seizoen nu gedaan. Daarna ga je altijd wat veranderen. Hoe die veranderingen eruit gaan zien, weet ik echt nog niet.” Myrna Goossen zorgde in het eerste seizoen KoffieMax voor historische televisie, door PVDA lijsttrekker Job Cohen al hossend door de KoffieMax studio te laten bewegen.
Wel verhuist KoffieMAX volgens Myrna Goossen mogelijk van 10.10 uur naar 10.00 uur, recht tegenover Koffietijd van RTL 4. “Het zou wellicht een mogelijkheid zijn. Ik weet dat er over gesproken wordt, maar dat is nog helemaal niet zeker.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten