vrijdag 15 juli 2011

KoffieMax presentatrice Myrna Goossen maand lang op Radio 5 Nostalgia in Myrna’s MiddagShow

KoffieMax presentatrice Myrna Goossen maand lang op Radio 5 Nostalgia in Myrna’s MiddagShow.
Myrna Goossen gaat een maand lang radiomaken op Radio 5 Nostalgia. Ze neemt van 1 tot en met 26 augustus de show van Tineke de Nooij over en doopt dit om tot Myrna’s MiddagShow. Dat heeft Omroep MAX vrijdag laten weten.
 
Myrna’s MiddagShow zal elke werkdag vanaf 16.00 uur de beste hits uit de jaren 50, 60 en 70 draaien. “Ik kijk er erg naar uit om te beginnen met de radioshow. De voorbereidingen geven mij al veel energie. Radio is een grote liefde van mij geworden“, aldus de goedlachse Myrna Goossen.
Myrna Goossen maand lang in de middag op Radio 5
Myrna Goossen is dus in augustus te horen met haar eigen programma op Radio 5 Nostalgia. Voor Omroep MAX presenteert de populaire KoffieMax presentatrice Myrna Goossen elke werkdag tussen 16:00 en 18:00 uur 'Myrna’s MiddagShow'. Ze vervangt hiermee Tineke de Nooij.
Myrna Goossen is een vast gezicht van MAX. Ze presenteert het televisieprogramma 'KoffieMAX' op televisie en is vaste invaller voor het ochtendradioprogramma 'Wekker-Wakker' van Radio 5.
"Ik kijk er erg naar uit om te beginnen met Myrna’s MiddagShow. De voorbereidingen geven mij al veel energie. Radio is een grote liefde van mij geworden", aldus Myrna Goossen.
Van augustus 2008 tot medio 2009 heeft Myrna Goossen nog een eigen discussieprogramma op 'vrouwenzender' 100%NL gehad over actualiteiten, lifestyle, mode en beauty. Wegens bezuinigingen werden alle presentatoren van 100%NL ontslagen.
 
Sinds medio 2009 is Myrna Goossen vervangster van Henk Mouwe en/of Léonie Sazias in hun radioprogramma Wekker Wakker bij Omroep MAX.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten