vrijdag 1 juli 2011

Myrna Goossen begint in nieuw televisieseizoen KoffieMax om 11.00 uur

Nieuw tijdstip voor 'KoffieMAX' van presentatrice Myrna Goossen vanaf september 2011.
Myrna Goossen begint in nieuw televisieseizoen KoffieMax om 11.00 uur.
Met ingang van maandag 12 september zal het ochtendprogramma 'KoffieMAX' van Myrna Goossen om 11.00 uur op Nederland 1 worden uitgezonden. Het programma werd voorheen uitgezonden om 10.15 uur. 'KoffieMAX' is een dagelijks live programma om de dag goed mee te beginnen. Presentatrice Myrna Goossen bespreekt met haar gasten de actualiteiten en gevarieerde onderwerpen.
Jan Slagter (directeur MAX): 'We doen dit om de kijker in de gelegenheid te stellen om zowel naar 'Koffietijd' als naar 'KoffieMAX' te kijken. Dit is goed voor RTL en MAX, en de kijker wordt er alleen maar beter van. De redactie van 'KoffieMAX' krijgt per september een nieuwe eindredacteur en een vernieuwde opzet, het programma zal 55 minuten gaan duren.' Presentatrice blijft Myrna Goossen.
'KoffieMAX' met Myrna Goossen, vanaf maandag 12 september om 11.00 uur op Nederland 1.
Koffiemax gaat de strijd met concurrent Koffietijd in het nieuwe televisieseizoen uit de weg.
De ochtendshow KoffieMax van ouderenomroep MAX met Myrna Goossen begint voortaan later, waardoor de twee shows voortaan niet meer tegelijk worden uitgezonden.
Koffiemax begint vanaf september om 11.00 uur, twitterde Omroep MAX-directeur Jan Slagter.
Afgelopen seizoen begon het programma om 10.15 uur, waardoor het deels tegelijk werd uitgezonden met Koffietijd, dat van 10.00 uur tot 11.00 uur duurt. "Beter voor de kijker", denkt Slagter. "Die kan zo naar Koffietijd en Koffiemax kijken."
Volgens de omroepdirecteur is daarmee de strijd tussen de twee ochtendshows voorbij. "Koffiemax zal 55 minuten duren. Vernieuwd format, nieuwe eindredacteur." De presentatrice van vorig seizoen, Myrna Myrna Goossen, blijft aan.
Koffiemax werd afgelopen seizoen voor het eerst uitgezonden. In het begin trok de RTL 4-show Koffietijd die al langer liep, met als vaste presentatoren Loretta Schrijver en Quinty Trustfull, meer kijkers, later in het seizoen trok Myrna Goossen met KoffieMax geregeld meer kijkers dan Koffietijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten