vrijdag 25 maart 2011

Gaat Catherine Keyl een wekelijkse bijdrage leveren aan KoffieMAX van Myrna Goossen?

Gaat Catherine Keyl een wekelijkse bijdrage leveren aan KoffieMAX van Myrna Goossen?
Catherine Keyl keert terug op de buis. Dat heeft de presentatrice woensdagavond verteld bij RTL Boulevard.
Keyl gaat een wekelijkse bijdrage leveren aan het programma KoffieMAX van Myrna Goossen. Daarnaast gaat ze vanaf volgende week elke donderdag als commentator aan de slag bij Wakker Nederland.
Catherine Keyl presenteerde van 2005 tot 2007 met tussenpozen voor de ouderenomroep MAX de talkshow MAX en Catherine. Eerder maakte ze voor andere omroepen de programma's AVRO's Service Salon, Koffietijd, Catherine en de Vijf uur show.
'Catherine Keyl niet terug bij KoffieMax van Myrna Goossen'
Omroep Max ontkent dat er sprake is van een terugkeer van Catherine Keyl. Albert Verlinde meldde woensdagochtend bij Q-music dat de 64-jarige presentatrice weer aan de slag gaat bij de omroep, maar volgens een woordvoerder klopt dat niet.
"Er is geen sprake van dat Catherine terugkomt."
Catherine Keyl, die tussen 2005 en 2007 ook al bij Max presenteerde, gaat volgens Verlinde een wekelijkse bijdrage leveren aan het programma Koffiemax van Myrna Goossens. "Het lijkt op een voorzichtige toenaderingspoging."
Keyl en Max lagen met elkaar in de clinch over het programma Max & Catherine, dat de eerste niet meer mocht doen. "Maar alles blijkt allemaal uitgesproken te zijn", zegt Verlinde.
De woordvoerder van Max bevestigt wel dat er kort geleden gesproken is met Keyl. "Enige tijd geleden hebben Catherine en directeur Jan Slagter samen geluncht, maar dat ging niet over een hernieuwde samenwerking."
Mogelijk krijgt Keyl wel een andere presenteerklus, en dus niet bij KoffieMax van presentatrice Myrna Goossen. Volgens Verlinde is ze ook in gesprek met WNL. De voormalige talkshowkoningin schuift nu al regelmatig aan als commentator in het WNL-programma Ochtendspits.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten