zondag 6 februari 2011

Myrna Goossen heeft goede hoop op nog hogere kijkcijfers voor KoffieMax

Myrna Goossen heeft goede hoop op nog hogere kijkcijfers voor KoffieMax!
Myrna Goossen erkent dat haar ochtendshow KoffieMAX in het begin minder goed scoorde dan concurrent Koffietijd, maar verwacht dat de kijkcijfers nog zullen stijgen.
 
En zie daar, de laatste dagen van de week waren de kijkcijfers voor KoffieMax van presentatrice Myrna Goossen hoger dan die van Koffietijd van Quinty Trustfull en Loretta Schrijver.
 
Dat vertelt Myrna Goossen in Televizier. Goossen hoopt dan ook de koffieoorlog uiteindelijk te winnen. “Onze kijkcijfers waren in het begin nog ietsje minder dan die van Koffietijd, maar we geven onszelf de tijd.
 
Ja, natuurlijk is Nederland groot genoeg voor twee ochtendprogramma’s. Er is ten slotte ook plek genoeg voor het NOS Journaal én het RTL Nieuws.“
Volgens Myrna Goossen zijn KoffieMAX en Koffietijd niet inwisselbaar voor elkaar. “Natuurlijk zijn er verschillen tussen Koffietijd en KoffieMAX. Zij hebben een duopresentatie en een uur; ik doe het alleen en heb anderhalf uur. En wij hebben bijvoorbeeld een item over een boswachter; dat is voor de iets oudere kijker.”
Dat de kijkcijfers van KoffieMAX in het begin wat minder waren, zegt niets over de inhoud van het programma, stelt Myrna Goossen dan ook. “Ik krijg veel positieve reacties op straat. Laatst kwam ik bij de slager en toen bleek een hele groep vrouwen het net over mij en KoffieMAX te hebben. KoffieMAX is gezellig, vriendelijk en MAX staat voor medemenselijkheid.”
Loretta Schrijver van Koffietijd maakt zich (nog)niet druk om haar dalende kijkcijfers. “Maar ik ben ook nooit zo van de concurrentie en de competitie geweest.“

Geen opmerkingen:

Een reactie posten