woensdag 9 februari 2011

Myrna Goossen zingt voor Henkjan Smits in KoffieMax

In de uitzending van dinsdag 18 januari 2011 was Henkjan Smits te gast bij Myrna Goossen in KoffieMax.
Henkjan Smits is talentscout en jurylid in allerlei zangwedstrijden zoals Idols, So You Wanna Be a Popstar, Popstars, Holland's Got Talent en X Factor.

Een mooie kans dus voor Myrna Goossen om Henkjan Smits eens te vragen of er een mooie carrière als zangeres voor haar weggelegd is met haar zangtalent.
Myrna Goossen liet een oud fragment voor een AVRO ledenwervingsspot zien, waarin Myrna de remmen helemaal los gooide en er helemaal voor ging, en zo haar zangtalent toonde aan heel Nederland.
Henkjan Smits was echter niet overtuigd van het zangtalent van Myrna Goossen, en vertelde dat Myrna een juiste carrière keus heeft gemaakt door iets te doen waar ze wel goed in is, en dus presentatrice te worden. Myrna kon er zelf hartelijk om lachen.
 

Verder nog in de uitzending dinsdag 18 januari 2011 10:09 uur, Nederland 1
Myrna Goossen kreeg bezoek van Bill Wyman! Hij werd bekend als basgitarist van de Rolling Stones en is nu voorman van The Rhythm Kings.
Ook Wibi Soerjadi komt op visite, hij gaat voor ons spelen. Met Henkjan Smits hebben we het onder andere over talentenshows op televisie en Ferdi Bolland vertelt over de Rolling Stones. Daarnaast komt Dick Jaspers vertellen over zijn leven als profbiljarter en natuurlijk is er een metamorfose.

De band Bill Wyman's Rhythm Kings is momenteel bezig aan een tour door Nederland, Duitsland, Sweden en Zwitserland.

Wibi Soerjadi speelt donderdag 27 januari voor de tweede keer in zijn carrière zijn in de Carnegie Hall in New York. Dit ter gelegenheid van zijn 30-jarig jubileum. Ook hij was te gast bij Myrna Goossen in KoffieMAX.

Metamorfose
Tina Roes kreeg vandaag een metamorfose.
Dick Jaspers over biljarten
De nummer 1 op de wereldranglijst biljarten, Dick Jaspers, was bij Myrna Goossen in de studio. Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de Nederlandse Biljartbond, is het boek 100 jaar biljarten uitgegeven.

Chocolademelk
Saranne Wenmakers vertelde aan Myrna Goossen hoe je een lekkere chocolademelk maakt. En ze liet ook nog eens een fantastisch chocoladepakket achter. 
Saranne heeft de hotelschool gevolgd en is daarna de patissier opleiding gaan doen. Na haar studie heeft ze in diverse top-restaurants gewerkt, waaronder de Swean van Cas Spijkers. Sinds 10 jaar heeft ze haar eigen winkel met chocolade specialiteiten en patisserie, koffie en thee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten