vrijdag 28 januari 2011

Myrna Goossen volop aan het daten: Wie wordt de nieuwe liefde van Myrna?

 
Myrna Goossen volop aan het daten: Wie wordt de nieuwe liefde van de populaire KoffieMax presentatrice?
Myrna Goossen, voorheen nog aan het werk als deejay bij radiostation 100% NL, is sinds enige tijd volop aan het daten geslagen. De KoffieMax presentatrice is naarstig op zoek naar een leuke man. Lachend: ‘Wie helpt Myrna de winter door?’
Myrna Goossen is sinds een half jaar volop aan het daten, vertelt ze zelf een beetje blozend. ,,Nooit gedaan! En leuk dat ik het vind! Het is helemaal nieuw voor me. Het lijkt wel of ik twintig ben. Ik beleef er ontzettend veel plezier aan. Lekker uit eten, niets aan de hand. Gewoon genieten van mezelf en de man tegenover me. Het zijn allemaal leuke kerels.
En er zal er heus wel een keertje eentje uitspringen toch? Dat is het idee. Iemand met wie ik urenlang kan praten, lachen en vrijen. Als ik vroeger door een man uit werd gevraagd, dacht ik meteen: getver, hij wil wat van me. En ging ik nooit ergens op in. Zonde hè?’’
Myrna Goossen ligt goed in de markt, heeft ze gemerkt. ,,Ik ben 46 jaar, maar ik ben volgens mij nog nooit zo populair geweest. Komt ongetwijfeld omdat ik ook veel toegankelijker ben geworden. Het komt nu vanzelf op me af.
Ik heb altijd gezegd: mijn leven begint op mijn veertigste. Dat is uitgekomen. Je daalt een beetje in. Waar ik me voorheen nerveus over maakte, kan ik nu beter relativeren. Mijn uiterlijk bijvoorbeeld. Kon ik vreselijk mee bezig zijn. Urenlang voor de spiegel. Staat het me wel goed? Oei, een vetrolletje! Nu denk ik: hallo, dit ben ik’’, aldus Myrna Goossen.
Dus wie o wie wordt de nieuwe man van Myrna Goossen? Misschien handig als nieuw televisieformat? RTL4 geeft alvast het voorbeeld met het programma 'Wie kiest Tatjana', waarin voormalig Playboy model Tatjana Simic opzoek gaat naar een nieuwe man.

Presentatrice Myrna Goossen, ook weleens gekscherend 'het nationale lachebekje' genoemd, lijkt dus al haar liefdeskaarten op 2011 te zetten. In de hoop natuurlijk dat er geen joker tussen zit. Want die kaart heeft ze in het verleden iets te vaak getrokken. Sinds december presenteert ze bij ouderenomroep Max het ochtendprogramma KoffieMax, en is ze druk aan het daten.
'Het is helemaal nieuw voor me. Het lijkt wel of ik twintig ben,' jubelt de in 1962 geboren Myrna Goossen. Ze vindt het allemaal leuke kerels doch de ware zit er nog niet tussen. Maar niet getreurd: 'Ik lig goed in de markt. Ooit komt er een man voorbij met wie ik gelukkig word.'

1 opmerking:

  1. Myrna is een geweldige dame en altijd even vrolijk.

    BeantwoordenVerwijderen